Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Alle Gemeenten En Provincies In Een Overzicht

Verkiezingsuitslagen Tweede Kamer 2023

Alle gemeenten en provincies in één overzicht

In bijna alle gemeenten zijn de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen bekend. In dit artikel kan je alles bekijken, zowel per gemeente als per provincie.

SGP en Partij voor de Dieren scoren goed

De SGP was bij de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 de grootste partij in 10 gemeenten en behaalde 3 zetels. De Partij voor de Dieren behaalde 6 zetels, maar was in geen enkele gemeente de grootste partij.

Uitslagen nu live te volgen

Bijna alle gemeenten hebben de stemmen geteld. Via het ANP druppelen de laatste uitslagen binnen. In onze tool kun je zien of de uitslag uit jouw gemeente al bekend is en, zo ja, wat de uitslag is.

Definitieve uitslag online beschikbaar

In dit artikel volgen we de uitslag van de verkiezingen voor de Tweede Kamer 2023. In onderstaande graphic staan de uitslagen per gemeente en kun je de definitieve uitslag zien.

Uitslagen van eerdere verkiezingen

In de databank verkiezingsuitslagen staan uitslagen van de volgende verkiezingen en referenda: Eerste Kamer, Tweede Kamer, Europees Parlement, provinciale staten en gemeenteraden.

Duidelijke cijfers en grafieken

Bekijk de uitslag van de verkiezingen voor de Tweede Kamer van woensdag 22 november 2023 in duidelijke cijfers en grafieken.


Komentar